Russ 2014

RUSSEBUKSE

Hei og hå!

Har fått meg russetingene mine nå! Har tenkt til å male en del på buksa, få mange knuter og har bestilt nye russekort. De jeg har nå har værken bilde eller navn. Nei, jeg er ikke en av de som har drøye ting på kortene, jeg har nevøer og familie som jeg helst ikke vil flaue meg ut for.

Jeg gleder meg til å male på buksa, det er tydeligvis ikke så normalt her i Fredrikstad, men der jeg kommer fra i Stavanger er det ganske normalt Her er et bilde av det bestevenninna mi i Stavanger har malt på sin bukse, kjempesøtt!

Jeg bestilte tingene mine på russ.no !

 

Er du russ i år?

Er du vandt til å male på buksen, eller bare klistre ting på?

Krafttak mot kreft og første RUSSEKNUTE!

På onsdag sist uke gikk jeg og russen på skolen min med bøsser. Vi samlet inn over 50 000kr på skolen.

I dag er siste kvelden du kan bidra med penger til kreftforeningen. Tenk på liv du kan redde! Om du sender melding med kodeordet GAVE til 2277 så kan du støtte forskning mot kreft med 200 kr. En veldig god gjerning!

Jeg gikk rundt i flere timer og kunne til slutt nesten ikke bevege fingrene mine fordi de var så kalde, men gjorde det for en god saak så det er verdt det.
Jeg gikk sammen med de to herlige jentene her, nemlig Malene og Maral.

Vi fikk faktisk knute for å gjøre dette. Det er jo helt genialt å få russ til å gå rundt og samle inn penger for en. I fjor samlet kreftforeningen inn 21 mill. 18 av de millionene var innsamlet av russ. Godt jobbet folkens!

Dette er den lille bøssa jeg fikk til å henge på russelua.

 

Ville bare legge ut dette innlegget fordi det er en god sak og har selv mistet en nærme i slekten til er kurløs kreft.

Har du gått med bøsse?

TEMADAG - Russen kler seg ut! Miley Cyrus!

Hei, beklager for at jeg ikke fikk blogget de andre dagene, har vært opptatt med skole... Igår hadde vi derimot temadag for russen på skolen min. Da skal alle kle seg ut som en ting å gå utkledd hele dagen. Dagens tema var å kle seg ut som noe som begynner på samme forbokstaven som du har i navnet dit. Siden jeg heter Ann-Michelle, kledde jeg meg dermed ut som Alice i eventyrland. Det var morro å se hvor kreative alle folkene var. Magnus var kledd som madrass, Malene var kledd som Miley Cyrus!

Her kommer noen bilder av meg og folkene.

 

Sånn som dette så jeg ut!

og her har vi Miley Cyrus!Er du russ i år?

Har dere temadag på skolen?

Hva ville du kledd deg som?