Pakke

SZECHUAN SØNDAG

Hei, da er det middagstid og siden jeg er hos kjæresten og ikke på leir, da blir det å laga mat selv.  
Selv og selv, det er toro, så det hjelper en del.

Det ble jeg som lagde middagen idag, men den ble faktisk ganske god.

Det er bare til å koke risen i 20 min.
La kjøttet ligge i olje og marineringen i 10 min, for å så steke kjøttet.
Tilsett grønnsaker som brokoli, og legg i sausen som du lar kjøttet og grønnsakene koke i ca. 2 min.
Så er det ferdig.
Det er jo ganske enkelt å lage, med tanke på at alt du skal gjøre står på baksiden.

Fikk litt hjelp av gutta da, som alltid er kos.

Er du en som lager mat helt fra bunnen av, eller bruker du Toro?
Har du smakt kinesisk szechuan av toro?

 


 

NEW PIERCING

God dag!

Endelig er den kommet! Jeg har ventet i flere dager på at denne piercingen skulle komme, er så lei den gamle, men er det så rart? Er det noe det finnes lite av hvor jeg er her oppi nord, så er det steder man kan kjøpe piercinger. Jeg kjøpte min på Finnsnes fordi det var en nødvendighet, jeg hadde nemlig mistet kulen til den gamle piercingen min og trengte da en ny. På Finnsnes var den fineste de hadde en skater.

 

Beklager kvaliteten på bildet, har bare pc-en å ta bilder med akkurat nå.

Den nye jeg har skaffet meg kjøpte jeg på ebay og er kjempefornøyd. Kommer nok til å bruke skateren når jeg skal ut i felt, på joggetur eller når jeg er i aktivitet.Er super fornøyd! Du kan få tak i piercingen HER.

Har du noen spesielle piercinger?
Noen favoritter?


 

 

NEW EYESHADOW

Hei og lenge siden sist!

I det siste har det vært litt hektisk her i militæret, så jeg har ikke fått blogget noe særlig og har ikke hatt noe særlig å blogge om. 
Jeg har bestilt en del ting fra ebay derimot, og denne øyenskyggen er en tingene som jeg er veldig fornøyd med.

 

Fargen er så fin! Den er deilig å ta på og veldig lett å jobbe med. Du kan få tak i den HER.

 

Mislykket kake og bursdag!

Hallo!

Den 12 mars hadde min kjære venninne Marthe bursdag! Hun ble 19 år, og da hadde jeg selvfølgelig lovet henne at jeg skulle bake en kake til dagen hennes. Dagen før hadde jeg vært på kino med tre kompiser og så den nye 300 filmen

 Kvelden før bursdagen kom jeg på at jeg skulle bake kake, så dautrøtt som jeg var kl 23:00 begynte jeg. Alt gikk fint, kaken ble satt inn i ovnen der den skulle stå i 25 min og jeg satt og ventet. Etter ca. 20 min luktet jeg litt brent kake, jeg undret meg litt og så at mamma hadde satt gradene på 250 når de skulle stå på 180... Jeg tok ut kaken, den så ikke brent ut, var bare litt mørk om kantene som jeg kappet av. Neste morgen skulle jeg lage glaseuren og ta den på, mamma vekket meg litt tidlig for dette her. Så jeg sto og blandet i søvne. I oppskriften sto det: 6 ss kaffe. Jeg var ikke helt klok i toppen og spurte mamma om jeg skulle ta 6 ss pulver eller 6 spiseskjeer kokt kaffe? Det jeg mente var om jegg skulle ta pulverkaffe, blande det og ta 6 ss av kaffeen. Eller om jeg bare skulle ta  6 ss pulver. Mamma trodde jeg mente om jeg skulle ta kokekaffe eller pulverkaffe. Hun tenkte jo at det ikke var nødvendig å bruke noe dyrere kaffe så det hun svarte var: "Pulver". Dermed tok jeg 6 ss pulver i når d som regel skal være 1 ts i en kopp... Det gikk fra å være sjokoladekake til kaffekake.

Jeg vurderte å ikke ta med kaken me tanke på hvordan den ser ut, og jeg visste at den ikke ville smake noe godt. Heldigvis så er Marthe veldig glad i kaffe og syntes at kaken smakte godt!

Alle som smakte den syntes faktisk at den var god, bortsett fra en person, men samma det da er jeg fornøyd.

 

Har noe lignende noen gang hendt deg?

Nytt kamera.

Halloen alle sammen!

Beklager så my fordi jeg har vært så elendig til å blogg i det siste, det værste er at jeg har vært med på en del interressante ting som jeg bare ikke har orket å blogge om. Jeg merker at jeg er veldig umotivert til å blogge med tanke på at jeg ikke har et skikkelig kamera å ta bilder med, og da blir liksom ikke innlegget like bra med iPhone bilder. Så det jeg har gjort nå er at jeg har kjøpt meg et canon eos 600d kamera fordi det ikke er ett av de dyreste, men det følger akkuratt mine krav og behov.  Jeg har bestilt kjempemasse fra ebay, så blir nok en del "pakke i posten" innlegg og hva jeg synes om produktet.

Her er et bilde av kameraet jeg venter på :

 

Gleder meg til det kommer! Jeg kjøpte det ebay, og vil si ifra om jeg blir fornøyd med det eller ikke. Har en link til kameraet HER

 

Do svidaniya!