Outfit

KARI TRAA ULLUNDERTØY!

Hei og hopp! Beklager for at jeg ikke har fått skrevet noe de siste dagene, har vært sene dager...

Jeg har ønsket meg Kari Traa ullundertøy en god stund nå, og fikk det i bursdagsgave av kjæresten idag! Jeg er kjempefornøyd, han kjøpte til og med sokker!

Jeg fikk ikke tatt et bilde av hele "outfiten" men jeg prøve og dette var det beste jeg fikk:

 

Så jeg prøvde ett med hele kroppen, sittende...

 

Ja, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke orket strevet, gleder meg til å hente kameraet mitt i Fredrikstad og ta det opp her så jeg kan ta noen skikkelige bilder!
Det er så deilig å ha noe varmt og behagelig! Og så søtt da!

Har du Kari Traa ullundertøy? Er du fornøyd?
 
 

OUFIT - 06.02.2014

Halloen!

Har du noen gang de dagene der du bare vil sprade rundt naken fordi du ikke orker å ta på deg klær, idag var en sånn dag for meg. Derfor valgte jeg å gå kledd som dette her. Elsker å bruke de buksene, de er så deilige!

Har du noen bukser du elsker å ha på?

DAGENS OUTFIT!

Hei.
Her er dagens outfit!
Genseren og skjerfet er fra H&M, skjørtet er fra Bik Bok og skoene er fra ebay!

Hva har du gjort idag?

PAKKE - Ny jakke fra ebay!

Endelig har jeg fått den deilige jakken fra ebay! Kjempefornøyd, kanskje ikke så fin på bildet, men var i farta da jeg tok det.

Jakken ser nok litt bedre ut åpen, men her er den på meg!I virkeligheten er den egentlig ganske lik bilde. Du kan få tak i denne jakken HER

Har i tillegg bestilt en jakke fra sheinside.com som jeg venter på, den er litt røffere.

Gleder meg kjempemye til den kommer, du kan få tak i den HER

Hva synes du?

PAKKE -New shoes!

Hei og god kveld!

Fikk noen sko jeg har ventet på en stund nå! Jeg har ventet og ventet, egentlig ikke så lenge men bare gleder meg til at skoene skulle komme! Disse skoene har jeg kjøpt på ebay og du kan få dem HER

 

 

 


Jeg er kjempefornøyd med skoene! De passet meg helt perfekt. 

Sånn ser de ut på innsiden:Størrelsen passet perfekt, og de sitter veldig bra på foten. Dessuten var ikke prisen så ille heller. De kom 9 dager etter bestilling!

Hva synes du?

Pleier du å shoppe på ebay?

 

TUDELU

OUTFIT - DATE 24.01.2014

På fredag var jeg på en kjempekoselig date med kjæresten min Johannes.

Jeg endte opp med å ta en genser på meg istede for t-skjorta siden det er vinter og såpass kaldt. Kanskje ikke det perfekte outfit for restaurant, men det er en såpass koselig restaurant så det går bra. Den er ikke særlig staselig.

 

Måtte ta et kjapt bilde for å komme meg av gårde. Genseren er fra Cubus, skjørtet er fra Bik Bok, skjerfet er fra H&M og skoene er fra ebay. Kommer et bedre bilde av skoene senere idag.

Her er min lille kjæreste. Håper han snart kvitter seg med skjegget...

Vi var på den koseligste reastauranten jeg vet om! Vi går der så og si hver gang vi skal på restaurant. Det er en italiensk restaurant i Moss som ligger i Amfi bygget. De har kjempegod mat og er ganske så billig. Servicen er kjempegod, elsker servitøren vi har. Han er en kjempesøt liten Italiensk mann, med et smil om munnen hele tiden. Hele settingen er helt fantastisk koselig, og virker veldig italiensk!

Anbefales på det sterkeste!

 

Ciao!