juni 2014

Pink toes!

Hei hei!

Idag når jeg sto opp følte jeg meg litt utslitt, har ikke fått særlig med søvn og klarer ikke å sovne. Så jeg tok meg litt tid til å ta på neglelakk. Alltid litt kos med stell!

Liker du å bruke neglelakk?
Hvilke farger kler du?

Vi blogges!

A pink one for the princess!

Hei!

Idag skulle jeg egentlig være med å se på kjæresten spille fotball og senere dra på en date. Han stakk dessverre av så jeg ikke fikk sett ham spille og han var så sliten så det ble ingen date. Så da har jeg sittet her inne på leiren og ventet. Var uansett ikke noen særlig bra filmer å se på kino, og jeg hadde jo lagd middag, så restaurant var liksom ikke noe vits, men men. Vi ble da hjemme, jeg lagde taco og så spilte vi et spill som het borderlands 2. Jeg fikk selvfølgelig den rosa konsollen! Utenom det så har det bare vært en rolig dag, gleder meg egentlig litt til å komme hjem. Veldig koselig å være hos kjæresten, men det er alt for stille for meg på denne leiren!

Hvordan har dagen din vært?

Kos og mos

Etter en lang og deilig dusj kom kjæresten min tilbake til leiren. Jeg er nemlig og besøker han på militærleiren på Elverum.

Så vi spiste middag, i skjell. Litt vel stekt etter min smak, men ovnen var rett og slett litt for effektiv. Deretter så vi litt på hva som gikk på tv og skal nå se filmen "Year one" med litt snacks!

Hva gjør du ikveld?
Hva slags snacks liker du?
Har du sett "year one"?

Soon to be army chick!

Hallo kjære dere! Beklager så mye at jeg ikke har skrevet noe om at jeg tar meg pause, men kom på en måte litt i glemmeboken. Dessuten gjør det ikke særlig mye at jeg ikke skriver, det er jo bare min lille blogg, har jeg i det hele tatt noen faste lesere? Uansett, har tenkt til å begynne igjen nå.

Vel til høsten så skal ikke jeg være en av de jentene som skal begynne på studiene, eller ta et friår for å jobbe eller reise. Nei, jeg skal nemlig i militæret, i hæren. Har nå tatt min aller første joggetur alene i hele mitt liv, usikker på hvor langt jeg løpte, for når jeg hadde løpt hele løypa, måtte jeg nemlig jogge hele tilbake. Og jogget meg vill i skogen. Det ble nok nærmere en mil så det er jeg glad for. Her er et bilde av hvor rød og fin jeg er! Klarer ikke å ta serriøse bilder, så her er et av at jeg puster tungt ut!

Siden jeg skal begynne å trene for å ikke slite like mye i militæret, så blir det flere innlegg på bloggen av hva jeg trener og spiser!

Vi blogges!