februar 2015

SHOW QUIZ MED ASKIL HOLM OG CHRISTER FALCK

Heisann!

Idag har vært en litt heltisk dag, men med en koselig slutt! Vi hadde nemlig show quiz her i leiren med Askil Holm og Christer Falck fra Robinson ekspedisjonen. Det var veldig koselig å endelig få gjort noe oppi det øde nord!

HVA HAR DU GJORT IDAG?

ER DU GLAD I QUIZ?

Snakkes

EGENPLEIE - HJEMMESPA

Hei!

Idag har det vært en sånn dag at jeg bare har villet slappe av og gjøre litt selvpleiende ting. Jeg har vasket masse klær, sett på sminkevideoer på youtube og gjort en del egenpleie. Jeg har tatt meg en lang, varm og deilig dusj, med scrub så jeg får en deilig og myk hud. Viktig å påføre fuktighetskrem etterpå!

Jeg har tatt på neglelakk og scrubbet litt hel med tanke på at det er veldig viktig å ikke ha hard hud her i militæret når man skal marsjere en del.

 

Og så har jeg tatt meg en ansiktsscrub, elsker sånne dager du kan tenke på deg selv!

 

 

Hva har du gjort idag?

Snakkes

 

KLASSEBILDE/MILITÆRBILDE

Hei, plutselig var mandagen her. Dagen jeg sjeldent jeg gidder å piffe meg opp noe særlig. Jeg fikk plutselig vite at NÅ skulle vi ta bilder til Bataljonen, nesten som et klassebilde.

Jeg hater sånn klassebilder, jeg ser aldri bra ut og jeg vet ikke hvordan jeg skal smile, så vi får se hvordan det blir. Tenkte jeg skulle legge bilde ut av bildene når de kommer.

Det var heldigvis sånn kø at jeg fikk piffet meg opp litt.

Skal dere snart ta klassebilde?

Pleier de å bli vellykkede?

Snakkes

HÅRKLIPP - CHECK

Heisann, nå har jeg endelig klippet håret til kjæresten. Bare gleder meg til han tar det fæle skjegget, men har får ha det nå i vinter med tanke på at det isolerer litt. Jeg mener på ingen måte at jeg kan det å klippe, men jeg prøver meg fremover og lærer nye ting. Dette er tross alt tredje gang jeg klipper.

Jeg bestilte et saksepar på ebay:

Så kommer før:

  

Han ville absolutt posere på den måten...

 

Haha, jaja. det ble en grei look da, den hadde sett bedre ut uten skjegget men, men. 

Hva synes du?

Klipper du hår selv?

Snakkes

 

SØNDAGSFROKOST

Heidu!

Nå gjør jeg meg klar for å stikke å ha to timer fysikk, og før det må man alltids ha litt deilig frokost. Kan ikke akkurat garantere at den er så sunn, men den er super digg!

Hvitløksbaguette, spekeskinke, egg og krydret avokado og såklart et glass vann, for er det noe jeg har lært her i militæret så er det at vann er kuren for alt! Jeg har blitt skikkelig fan av avokado i det siste, har lyst på det hele tiden, det er jo så digg!

Hva skal du denne søndagen?

Er du glad i avokado?

 

Vi snakkes!

I'M BACK!

Hei på deg!

Beklager at det ikke har vært blogging på 1 uke, men med tanke på at jeg er i militæret så kan det faktisk oppstå. 
Jeg har vært på 1 ukes skimarsj oppi fjell og dal, og det har vært, vondt, slitsomt og utmattende, men fortsatt vel gjennomført av de beste gutta, og det beste laget som finnes! Jeg hadde ikke med mobilen, for den ville jeg ikke utsette for noe som kunne ødelegge den. Jeg sa ikke ifra om øvelsen på forhånd fordi jeg er litt usikker på hvor mye jeg kan dele.

Her er noen bilder kompisen min tok på turen:

 

Jeg liker detaljen med personen som står og tisser i hjørnet på dette bildet.

Min koselige, søte fotograf Erlend.

 

Jeg var så utrolig glad for å endelig kunne dusje etter 1 uke, desverre var det kun kaldt vann igjen på kassernen, så det var ikke akkurat den etterlengtede dusjen jeg hadde ventet meg

Så det var min uke, flotte fjell og greier!

Liker du å stå på ski?
Er du glad i fjellturer?

Snakkes ! 

 

 

 

 

DEILIG OG SUNN FROKOST

God morgen!

Idag skal jeg ut og reise, og da er det alltid deilig med en god og sunn frokost. Spesielt når du skal opp til bardufoss igjen der du ikke får den gode hjemmelagde maten til hun mor. 

   

 Jeg hadde litt eggerøre, kylling, ruccola og avocado. Det som er veldig godt er om du krydrer avocadoen med pepper, salt og litt hvitløkssalt. Blå tallerkener skal visst ha den effekten at de minsker appetitten din og ikke tar like mye mat, det fungerer nok ikke på meg!

Da er det bare å komme seg av gårde!

HVA SKAL DU IDAG?
HAR DU NOEN GANG VÆRT I BARDUFOSS? 


Klem

 

I'M GETTING MARRIED!

Hei, og ja du leste rett!

Jeg skal gifte meg, men slapp av. Det er ikke før 2016. Beklager at det ikke har vært særlig mye aktivitet her på bloggen, virker som det er det eneste jeg skriver her, men skal prøve å skjerpe meg, har jo nå fått opp kameraet mitt også, så nå skal det bli tatt noen flotte bilder oppi nord.

Det har forsåvidt skjedd en ting i mellomtiden, jeg har blandt annet fått et våpen dunket i ansiktet så det ser ut som om jeg har et kastemerke. Heldigvis så har jeg plaster som kan dekke det, flere folk trodde jeg bare hadde hatt en gigantisk kvise der...

Er det ikke en søt panda på plaseteret? Og det matcher med genseren!

Over til andre ting som forlovelsen, her er da ringen på fingen!

 


PS. Det står endelig fordi ringen hadde vært inne en stund og blitt tilpasset til min størrelse, og der fikk jeg den endelig tilbake. Og beklager for mine lite pene fingre og negler, er det noe jeg ikke er begavet, så er det hendene...

Jeg gleder meg skikkelig, kommer til å komme flere innlegg denne uken angåend valentines og ting du kan gjøre, så bare å følge med!

Klem