februar 2014

TRENING LØFT - Akrobatikk

Hei

Beklager for at bloggingen min har vært såpass dårlig den siste uken. Jeg har vært i svært dårlig form, og rett og slett ikke orket å være så mye på pc-en. Tenkte jeg måtte legge ut noe, så her er et annet løft jeg lærte på treningen. Dette var det første forsøket og dermed årsaken til at jeg ikke tar fart. Du kan se at kommunikasjonen ikke er helt på topp mellom oss to siden jeg ville ned etter første forsøket, og han vill fortsette til "dirty dancing" movet.

video:en hnd


Jeg syntes det var litt ekkelt, og var ikke helt frisk. Derfor fikk jeg ikke prestert mitt beste på dette her. 

Hva synes du?

NEW DRESS

Hei! Veldig glad, idag har jeg fått meg en ny kjole. Kjempefornøyd!

Hva synes du?

DIRTY DANCING MOVE

Hei og hopp!

Vi har fått ny trener på nysirkuset som er fra Kenya, han lærte meg noen ting idag som jeg synes er kjempe gøy. Vi prøvde en gang å bare stå rolig og hoppe inn i posisjonen. Kjempe kjekt å klare ting på første forsøk! Neste gang tok jeg fart og løp, dette filmet treneren min, du ser at jeg nøler...

video:dirty dancing lft

Det er så mye kjekkere og motiverende å gå på trening når du har sånne flinke folk!

Har du hatt en god dag?

Baking og gårsdagen

Hei og hoppsann!

Igår skulle jeg henge med fetteren min Asgeir. Jeg sluttet mye tidligere enn han på skolen, så jeg ventet på østfoldhallene med Marthe fordi hun skulle på jobb. Hun kjøpte seg et nytt spill på TGR som hun pleide å spille da hun var liten. 


Dette er vesle Marthemor.
Jeg vil bare meddele at hun ikke gruste meg totalt, men vant med to kuler. Ganske stolt med tanke på at jeg lærte det der og da.

Så dro jeg til fetteren min der han har fått fire kaninunger som er nesten to uker gamle. De var så søte!


Jeg var den første som fikk holde en, og den var så fluffy!Du ser ikke alle så godt, for de likte å mose seg sammen. Han har tre mørke og en lys en.

Deretter tok vi å bakte fastelavensboller siden det var det vi hadde ingredienser til. Jeg kan ikke si min mening på om de var gode eller ikke siden jeg ikke fikk smakt noen...Hva gjorde dere igår da?

Har dere spilt kalaha før?

 

OUFIT - 06.02.2014

Halloen!

Har du noen gang de dagene der du bare vil sprade rundt naken fordi du ikke orker å ta på deg klær, idag var en sånn dag for meg. Derfor valgte jeg å gå kledd som dette her. Elsker å bruke de buksene, de er så deilige!

Har du noen bukser du elsker å ha på?

NYTT FALL - trening

Hei!

Endelig har jeg fått mulighet til å filme noe fra treningen min. Idag lærte vi et nytt triks på nysirkuset, jeg er syk og dette var mitt andre forsøk på fallet så ikke døm meg... Treneren min forstod seg ikke helt på kameraet og fikk dermed ikke filmet hele greia.

video:luftakrobatikkfall

 Hva synes du?

Hva skal du idag?