Blogg

SHOW QUIZ MED ASKIL HOLM OG CHRISTER FALCK

Heisann!

Idag har vært en litt heltisk dag, men med en koselig slutt! Vi hadde nemlig show quiz her i leiren med Askil Holm og Christer Falck fra Robinson ekspedisjonen. Det var veldig koselig å endelig få gjort noe oppi det øde nord!

HVA HAR DU GJORT IDAG?

ER DU GLAD I QUIZ?

Snakkes

KLASSEBILDE/MILITÆRBILDE

Hei, plutselig var mandagen her. Dagen jeg sjeldent jeg gidder å piffe meg opp noe særlig. Jeg fikk plutselig vite at NÅ skulle vi ta bilder til Bataljonen, nesten som et klassebilde.

Jeg hater sånn klassebilder, jeg ser aldri bra ut og jeg vet ikke hvordan jeg skal smile, så vi får se hvordan det blir. Tenkte jeg skulle legge bilde ut av bildene når de kommer.

Det var heldigvis sånn kø at jeg fikk piffet meg opp litt.

Skal dere snart ta klassebilde?

Pleier de å bli vellykkede?

Snakkes

I'M GETTING MARRIED!

Hei, og ja du leste rett!

Jeg skal gifte meg, men slapp av. Det er ikke før 2016. Beklager at det ikke har vært særlig mye aktivitet her på bloggen, virker som det er det eneste jeg skriver her, men skal prøve å skjerpe meg, har jo nå fått opp kameraet mitt også, så nå skal det bli tatt noen flotte bilder oppi nord.

Det har forsåvidt skjedd en ting i mellomtiden, jeg har blandt annet fått et våpen dunket i ansiktet så det ser ut som om jeg har et kastemerke. Heldigvis så har jeg plaster som kan dekke det, flere folk trodde jeg bare hadde hatt en gigantisk kvise der...

Er det ikke en søt panda på plaseteret? Og det matcher med genseren!

Over til andre ting som forlovelsen, her er da ringen på fingen!

 


PS. Det står endelig fordi ringen hadde vært inne en stund og blitt tilpasset til min størrelse, og der fikk jeg den endelig tilbake. Og beklager for mine lite pene fingre og negler, er det noe jeg ikke er begavet, så er det hendene...

Jeg gleder meg skikkelig, kommer til å komme flere innlegg denne uken angåend valentines og ting du kan gjøre, så bare å følge med!

Klem

 

New hair!

Hellu.

En ting du legger merke til i militæret er at det ikke er særlig mye å gjøre i fritiden, særlig ikke i rekrutten. Jeg er ei jente som liker å være litt spontan, så hær om dagen bestemte jeg meg for at venninna mi kunne klippe håret mitt. Angrer litt med tanke på at jeg har prøvd å spare til langt hår en stund, men det var blitt ganske slitt. Her er resultatet!

I'm in the army now!

Vel, overskriften sier vel alt. Jeg er nå i rekrutten, og skal bli en menig i den norske hæren. Gleder meg til rekrutttiden er over. Har kommet på rom med kjempekoselige folk, men må dessverre ligge på feltsengen for øyeblikket. Tenkte det var en stund siden jeg hadde lagt ut noe på bloggen og synes jeg burde begynne igjen med tanke på at jeg ikke for gjort noe særlig annet spennende i rekrutt tiden. Her er et bilde av meg i min litt for store uniform( har fått tak i mindre)

Har du noen spørsmål om hva som helst så er det bare å kommentere eller sende meg melding!

Backstreet boys allright!

Hei!

Har en del ting som har skjedd i det siste som jeg vil blogge om, men nå blir det bare et kort innlegg. Idag har jeg besøkt kjæresten min og familien hans på Rygge, der vi spilte volleyball, var på båttur og sto på vannski. Nå skal jeg til en venninne for å gjøre meg klar for backstreet boys konserten på kongsten.

Hva skal du idag?
Er du backstreet boys fan?

Dagens frokost!

Hei!
Dagens frokost ble 2 knekkebrød med leverpostei og agurkmix, og et glass ekstra lett melk, sunt og godt!

Ser eller høres kanskje ikke så delikat ut, men er kjempegodt. Vet det ikke er særlig mye mat, men jeg har vanskelig for å spise så mye om morningen!

Hva skal du gjøre idag?

Pink toes!

Hei hei!

Idag når jeg sto opp følte jeg meg litt utslitt, har ikke fått særlig med søvn og klarer ikke å sovne. Så jeg tok meg litt tid til å ta på neglelakk. Alltid litt kos med stell!

Liker du å bruke neglelakk?
Hvilke farger kler du?

Vi blogges!

A pink one for the princess!

Hei!

Idag skulle jeg egentlig være med å se på kjæresten spille fotball og senere dra på en date. Han stakk dessverre av så jeg ikke fikk sett ham spille og han var så sliten så det ble ingen date. Så da har jeg sittet her inne på leiren og ventet. Var uansett ikke noen særlig bra filmer å se på kino, og jeg hadde jo lagd middag, så restaurant var liksom ikke noe vits, men men. Vi ble da hjemme, jeg lagde taco og så spilte vi et spill som het borderlands 2. Jeg fikk selvfølgelig den rosa konsollen! Utenom det så har det bare vært en rolig dag, gleder meg egentlig litt til å komme hjem. Veldig koselig å være hos kjæresten, men det er alt for stille for meg på denne leiren!

Hvordan har dagen din vært?

Kos og mos

Etter en lang og deilig dusj kom kjæresten min tilbake til leiren. Jeg er nemlig og besøker han på militærleiren på Elverum.

Så vi spiste middag, i skjell. Litt vel stekt etter min smak, men ovnen var rett og slett litt for effektiv. Deretter så vi litt på hva som gikk på tv og skal nå se filmen "Year one" med litt snacks!

Hva gjør du ikveld?
Hva slags snacks liker du?
Har du sett "year one"?

Soon to be army chick!

Hallo kjære dere! Beklager så mye at jeg ikke har skrevet noe om at jeg tar meg pause, men kom på en måte litt i glemmeboken. Dessuten gjør det ikke særlig mye at jeg ikke skriver, det er jo bare min lille blogg, har jeg i det hele tatt noen faste lesere? Uansett, har tenkt til å begynne igjen nå.

Vel til høsten så skal ikke jeg være en av de jentene som skal begynne på studiene, eller ta et friår for å jobbe eller reise. Nei, jeg skal nemlig i militæret, i hæren. Har nå tatt min aller første joggetur alene i hele mitt liv, usikker på hvor langt jeg løpte, for når jeg hadde løpt hele løypa, måtte jeg nemlig jogge hele tilbake. Og jogget meg vill i skogen. Det ble nok nærmere en mil så det er jeg glad for. Her er et bilde av hvor rød og fin jeg er! Klarer ikke å ta serriøse bilder, så her er et av at jeg puster tungt ut!

Siden jeg skal begynne å trene for å ikke slite like mye i militæret, så blir det flere innlegg på bloggen av hva jeg trener og spiser!

Vi blogges!

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen