SZECHUAN SØNDAG

Hei, da er det middagstid og siden jeg er hos kjæresten og ikke på leir, da blir det å laga mat selv.  
Selv og selv, det er toro, så det hjelper en del.

Det ble jeg som lagde middagen idag, men den ble faktisk ganske god.

Det er bare til å koke risen i 20 min.
La kjøttet ligge i olje og marineringen i 10 min, for å så steke kjøttet.
Tilsett grønnsaker som brokoli, og legg i sausen som du lar kjøttet og grønnsakene koke i ca. 2 min.
Så er det ferdig.
Det er jo ganske enkelt å lage, med tanke på at alt du skal gjøre står på baksiden.

Fikk litt hjelp av gutta da, som alltid er kos.

Er du en som lager mat helt fra bunnen av, eller bruker du Toro?
Har du smakt kinesisk szechuan av toro?

 


 

6 kommentarer


bonusmamsen.blogg.no
-26.10.2014 kl:21:13


Lager både mat fra bunnen av og benytter meg av toro av og til :) Trenger ikke alltid å gjøre ting så vanskelig når det kan gjøres lett ! hehe ta gjerne en titt innom bloggen min også :)
Ann-Michelle
-26.10.2014 kl:22:57


bonusmamsen.blogg.no: Hehe, så sant så sant!
Victoria
-28.10.2014 kl:12:44


Jeg lager som regel mat fra bunn, men skal det gjøres kjapt bruker jeg toro :-)
Ann-Michelle
-28.10.2014 kl:16:51


Victoria: Digg med mat fra bunnen av da!
Rikke95
-28.10.2014 kl:18:15


Åh jaaa elsker den maten, det er det beste jeg kan spise haha! :) Har desverre ikke spist det på en stund nå da :/
Ann-Michelle
-29.10.2014 kl:11:50


rikke95: jA, var faktisk overraskende godt!

Skriv en ny kommentar